تفاهم‌ نامه‌های بین‌المللی

عنوان تفاهم نامه طرف دوم قرارداد معرفی دانشگاه وبسایت دانشگاه طرف قرارداد سال انعقاد قرارداد مدت اعتبار متن تفاهم نامه
یادداشت تفاهم نامه همکاری بین موسسه ماد و دانشگاه ارومیه
Mad Institute
تفاهم نامه همکاری های علمی و دانشگاهی بین دانشگاه FHM آلمان و دانشگاه ارومیه
University Of Applied Sciences Fachhoch Shule Des Mittelstands ( FHM) Germany

دانشگاه (FHM) آلمان یک دانشگاه علوم حرفه ای و کاربردی و جوان است که از سال 2000 به عنوان یک دانشگاه خصوصی در شهر بیلیفد آغاز به کار کرد و امروزه با حدود بیش از 5000 دانشجو در هشت پردیس دانشگاهی در هشت شهر آلمان مشغول به فعالیت می باشد.

2018/4/5
5 ساله
یادداشت تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صلاح الدین اربیل کردستان عراق و دانشگاه ارومیه
SALAHADDIN UNIVERSITY- ERBIL,KURDISTAN-IRAQ

دانشگاه صلاح ادین از نهادهای آموزشی کردستان عراق است. این دانشگاه در سال 1968 تحت نام سلیمانیه در شهر سلیمانیه عراق تاسیس شد. در سال 1981 به شهر اربیل منتقل شد و به دانشگاه صلاح الدین تغییر نام داد. دانشگاه صلاح الدین عضو اتحادیه بین المللی دانشگاهها می باشد و تدریس در این دانشگاه به زبان انگلیسی است.

2018/11/28
5 ساله
تفاهم نامه همکاری های آموزشی، پژوهشی و بین المللی بین دانشگاه الزهرا و دانشگاه ارومیه
دانشگاه الزهرا

دانشگاه الزهرا در دهکده ونک تهران در سال 1343 تاسیس شد. در آن هنگام با 90 دانشجو و با نام "مدرسه عالی دختران" فعالیت خود را آغاز نمود.

1397/8/9
4 ساله
تفاهم نامه همکاری ما بین دانشگاه تیانجین، چین و دانشگاه ارومیه
Tianjin University of Science and Technology, Tianjin, China

دانشگاه تیانجین قدیمی ترین موسسه آموزش عالی در تاریخ مدرن چین است. تاریخ 121 ساله دانشگاه تیانجین چین نشان دهنده پیشرفت آموزش عالی مدرن این کشور می باشد
یادداشت تفاهم نامه فی مابین دانشگاه آتاتورک و دانشگاه ارومیه
Ataturk University, Turky

دانشگاه آتاتورك (Atatürk Üniversitesi) در ارزوروم ترکیه تاسیس شده و یکی از قدیمی ترین و بزرگترین دانشگاه های ترکیه است.
5 ساله
همکاری متقابل فرهنگی، تحقیقاتی و علمی مابین دانشگاه یوزونجوییل ، وان، ترکیه و دانشگاه ارومیه
Yuzuncu, Yil University, Turky

این دانشگاه در سال1982 در وان تأسیس شد و دارای امکانات مناسب آموزشی در اکثر رشته ­ها می ­باشد.
2018/01/04
همکاری متقابل علمی وآموزشی مابین دانشگاه تکنیک ارزروم، ترکیه و دانشگاه ارومیه
Erzurum Technical University, Turky

دانشگاه فنی ارزروم، دانشگاه شناخته شده از جهت کیفیت تحصیلات و تحقیقات علمی است.
3 ساله
همکاری گسترده بین دانشگاه علوم ارمنستان ایروان و دانشگاه ارومیه
National Academy of Sciences of Armenia, Yerevan

دانشگاه دولتی ایروان بزرگترین و قدیمیترین دانشگاه در جمهوری ارمنستان است که دارای  110 دپارتمان بوده و در سال 1919 تاسيس شده است.
همکاری بین دانشگاه ایروان و دانشگاه ارومیه
Yerevan State University, Armenia

طبق رتبه بندی دانشگاهی توسط عملکرد علمی (URAP) این دانشگاه بهترین دانشگاه ارمنستان می­ باشد.

• آمار بازدید:  امروز:40  این هفته:2358  این ماه:15855  امسال:203716