تفاهم‌ نامه‌های بین‌المللی

عنوان تفاهم نامه طرف دوم قرارداد معرفی دانشگاه وبسایت دانشگاه طرف قرارداد سال انعقاد قرارداد مدت اعتبار متن تفاهم نامه
تفاهم نامه همکاری ما بین دانشگاه تیانجین، چین و دانشگاه ارومیه
Tianjin University of Science and Technology, Tianjin, China

دانشگاه تیانجین قدیمی ترین موسسه آموزش عالی در تاریخ مدرن چین است. تاریخ 121 ساله دانشگاه تیانجین چین نشان دهنده پیشرفت آموزش عالی مدرن این کشور می باشد
یادداشت تفاهم نامه فی مابین دانشگاه آتاتورک و دانشگاه ارومیه
Ataturk University, Turky

دانشگاه آتاتورك (Atatürk Üniversitesi) در ارزوروم ترکیه تاسیس شده و یکی از قدیمی ترین و بزرگترین دانشگاه های ترکیه است.
5 ساله
همکاری متقابل فرهنگی، تحقیقاتی و علمی مابین دانشگاه یوزونجوییل ، وان، ترکیه و دانشگاه ارومیه
Yuzuncu, Yil University, Turky

این دانشگاه در سال1982 در وان تأسیس شد و دارای امکانات مناسب آموزشی در اکثر رشته ­ها می ­باشد.
همکاری متقابل علمی وآموزشی مابین دانشگاه تکنیک ارزروم، ترکیه و دانشگاه ارومیه
Erzurum Technical University, Turky

دانشگاه فنی ارزروم، دانشگاه شناخته شده از جهت کیفیت تحصیلات و تحقیقات علمی است.
3 ساله
همکاری گسترده بین دانشگاه علوم ارمنستان ایروان و دانشگاه ارومیه
National Academy of Sciences of Armenia, Yerevan

دانشگاه دولتی ایروان بزرگترین و قدیمیترین دانشگاه در جمهوری ارمنستان است که دارای  110 دپارتمان بوده و در سال 1919 تاسيس شده است.
همکاری بین دانشگاه ایروان و دانشگاه ارومیه
Yerevan State University, Armenia

طبق رتبه بندی دانشگاهی توسط عملکرد علمی (URAP) این دانشگاه بهترین دانشگاه ارمنستان می­ باشد.
تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه پلی تکنیک میلان، ایتالیا و دانشگاه ارومیه
Polytecnico di Milano, Italy

دانشگاه پلی تکنیک میلان،  بزرگترین دانشگاه کشور ایتالیا و در نوع خود جزء بهترین ها و به عنوان بهترین دانشگاه برای رشته های مهندسی رتبه بندی شده است.

5 ساله
همکاری گسترده علمی، تحقیقاتی و فنی بین دانشگاه دانشگاه فیلیپس ماربورگ، آلمان و دانشگاه ارومیه
Philipps University Marburg, Germany

دانشگاه فلیپس ماربورگ در آلمان یکی از قدیمی­ترین دانشگاه­ هاست با رتبه QS 550 که تقریبا همه­ ی رشته­ ها در آن تاسیس شده است.

5 ساله
همکاری گسترده تحقیقاتی، آموزشی و تکنولوژی مابین دانشگاه یوتا،لوگان، آمریکا و دانشگاه ارومیه
Utah State University, Logan, Utah, USA

دانشگاه یوتا در آخرین رتبه بندی وبسایت وبومتریکس در سال 2014 میلادی  در بین دانشگاه‌های اصلی و معتبر آمریکا رتبه 40 در بین دانشگاه‌های جهان رتبه 55 را دارا می باشد.

یادداشت همکاری گسترده مابین دانشگاه مونتان، لئوبن، اتریش و دانشگاه ارومیه
Montan University, Leoben, Austria

دانشگاه مونتان لئوبن دانشگاهی فنّی است. دانشگاه لئوبن از جمله برترین و معتبرترین دانشگاه های کشور اتریش می باشد که درجه ی کیفی آن عالی ارزیابی گردیده است.

• آمار بازدید:  امروز:2  این هفته:1467  این ماه:11370  امسال:305817