Error message

• Notice: Undefined variable: ub in getBrowser() (line 50 of /var/www/drupal/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined variable: ub in getBrowser() (line 61 of /var/www/drupal/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

قابل توجه

اعضاءمحترم هیأت علمی و دانشجویان مقطع دکتری تخصصی

به اطلاع این عزیزان  میرساند جهت دسترسی به منابع اطلاعاتی مشروح زیر چنانکه از اینترنت دانشگاه استفاده نمی نمایید با اتصال به لینک VPN به آدرس vpn2.urmia.ac.ir با پروتکل PPTP میتوانید با نام کاربری و کلمه عبور دسترسی به اینترنت دانشگاه، به منابع علمی دسترسی پیدا کنید. چنانکه مشکلی در این رابطه داشته باشید میتوانید با شماره تلفن داخلی 2714 (فناوری اطلاعات)  تماس حاصل نمایید.

sp.jpg

acs.jpg

لینک:  Science Direct

server 1 , server 2 , server 3 , JCR

acs.jpg

server 1 , server 2 , server 3

markaz.png

civilica.png

Untitled-2.png

banknashryat.png

isc.png

قابل توجه اعضای محترم هيات علمی و دانشجويان تحصيلات تکميلی دانشگاه اروميه

منابع زیر به صورت offline میباشد. برای دانلود مقاله از منابع ذیل،  لینک مقاله را در آدرس زیر وارد نمایید:

لینک درخواست مقاله

این پايگاه تخصصی در حوزه موضوعی شيمی (شيمي آلی، شيمي معدنی، زيست شيمی و ...) است.

این پایگاه  با بیش از 100 نشریه در زمینه موضوعی مدیریت و علوم وابسته، کسب و کار، الکترونیک و کتابداری و اطلاع رسانی فعالیت می­کند.

پايگاه اطلاعاتی تخصصی در حوزه فيزيک و علوم وابسته می­باشد.

انتشارات وایلی-بلک ول یک نشر بین المللی در زمینه های علوم محض، تکنولوژی، پزشکی و یکی از زیر مجموعه های اقتصادی John Wiley & Sonsاست که حضور پررنگی در تمامی رشته های دانشگاهی دارد و هم چنین با بسیاری از جوامع پیشرو در دنیا همکاری می کند. این موسسه بیش از 2100 عنوان ژورنال داوری شده و 1500 تعداد کتاب را به صورت سالانه در شکل های پرینت و آنلاین منتشر می کند. علاوه بر این، این مجموعه پایگاه های داده، پژوهش های مرجع و پروتکل های کتابخانه ای بسیاری را نیز شامل می شود.

این پايگاه اطلاعاتي در زمينه هاي طراحی و معماری، علوم مواد،کامپیوتر،نجوم، علوم پايه و محض، تكنولوژي و رشته هاي مهندسي و نيز علوم پزشكي است. ناشر آن Springer آلماني است.

این پایگاه با بیش از 100 مجله پژوهشی داوری شده و 1600 کتاب جدید در هر سال که منتشر می­کند. شامل موضوعاتی در حوزه کشاورزی، هنر، علوم رفتاری، علوم زیستی، آموزش و پرورش، زمین شناسی، مهندسی و تکنولوژی، ریاضیات وآمار، پزشکی و.....را پوشش می­دهد.

اين پايگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی، مطالعات اقتصادي و مديريت ميباشد.

پايگاه فيزيک و موضوعاتی از قبيل (فيزيک هسته ای، الکتروشيمی، فيزيک پزشکی، اپتيک،آکوستيک) می­باشد.

این پایگاه در زمینه موضوعی اقتصاد بانکداری، حسابداری، مالی، مدیریت حقوق و علوم وابسته می­باشد.

امکان جستجو در نشریات الکترونیکی دانشگاه اکسفورد را در موضوعات علوم انسانی، حقوق، علوم زیستی، فیزیک، ریاضیات، پزشکی و .... را فراهم می سازد.

مجموعه ژورنال­های انجمن ماشین­های محاسباتی امریکا در زمینه تمامی موضوعات مهندسی و علوم کامپیوتر، برنامه نویسی، اینترنت، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، مدیریت بانک­های اطلاعاتی و... می باشد.

یک پایگاه اطلاعاتی قوی که........موضوعی مختلف مقالات علمی نشریات معتبر را ارائه می کند. دامنه موضوعی هنر، علوم انسانی و اجتماعی، تجارت و صنعت، علوم ورزشی، آموزش و پرورش و کامپیوتر است. و در خصوص ارائه پایان نامه انگلیسی زبان، بسیار معروف است.

این پایگاه در حوزه موضوعی فیزیک و گرایش­های وابسته به آن است.

• آمار بازدید:  امروز:240  این هفته:12072  این ماه:71172  امسال:2422837