پیام رئیس سازمان امور دانشجویان به سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگررئیس سازمان امور دانشجویان به مناسبت آغاز سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر پیامی ارسال کرد.به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، رئیس سازمان امور دانشجویان به مناسبت سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر که از فردا 30 مرداد ماه در دو بخش دختران و پسران  به میزبانی دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان آغاز می‌شود، پیامی ارسال کرد.متن پیام به شرح زیر است؛ز نیرو بود مرد را راستیز سستی کژی آيد و کاستیعلم، فرهنگ و ورزش سه مقوله بسیار مهم، ارزشمند و تفکیک ناپذیر در توسعه و تکامل هر انسان و جامعه‌ ای به شمار می‌رود و چه نیکوست که پیوند این مقوله‌ها در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر ظهور و بروز یابد.برگزاری المپیادهای فرهنگی و ورزشی علاوه بر جنبه‌های رقابتی و سرگرمی، مانوری موثر و مفید برای انجام فعالیت‌های گروهی و ارتقای همدلی و همگرایی در جامعه است.سومين المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور با شعار ورزش، همدلی و ایثار و به میزبانی دیار نصف جهان، در واقع فرصتی سودمند برای ارائه توانمندی‌های فردی و گروهی آینده‌سازان ایران اسلامی در یک رقابت سالم و جذاب محسوب می‌شود‌.با توجه به برگزاری این رویداد فرهنگی و ورزشی در ماه محرم و با حضور یادگاران ایثار و شهادت، انتظار می‌رود تاسی از سیره امام حسین (ع) و نقش حضرت زینب کبری (س) مرام پهلوانی پسران و دختران در این المپیاد بیش از هر رخداد و زمان دیگری نمایان شود.این "مهم" وقتی بیشتر برجسته می شود و ناگریز می گردد که‌؛ به یاد آوریم در مسیر تحقق بایسته های بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، جوانان باید مبتنی بر آموزه های دینی و معارف اصیل اسلامی و ملهم از فرهنگ ایثار  و با درک داشته های ملی،  رو به مقصد تمدن نوین اسلامی قدم بردارند و در این عرصه، جوانان دیگر ممالک اسلامی و مسلمانان جوامع غربی را با ساحت اسلام ناب محمدی(ص) آشنا و  همراه کنند. انشاءالله...!