کسب مقام سومی مسابقات سراسری حفظ و قرائت قرآن کریم توسط دانشجوی شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه

اولين دوره مسابقات حفظ و قرائت قران کريم دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاهها و مراکز آموزش عالي کشور در مقدس مشهد

این مرحله با حضور 112 نفر متسابقین در رشته های فوق در دو گروه خواهران (58 نفر) و برادران (54 نفر) به صورت مجزا برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی سازمان اموردانشجویان مراسم افتتاحیه با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا موذنی معاون فرهنگی و اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از مسئولین سازمان امور دانشجویان، بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات، دکتر علی یوسفی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، ضمن خیر مقدم به حاضران به انتخاب شایسته این مناسبت و تقارن آن با ولادت حضرت ابوالفضل(عبرای برگزاری این مسابقات اشاره کرد و افزود: نقطه برجسته در منش و مرام قمر بنی هاشم(ع) وفاداری، ادب و احترام اوست که از درس های مهم پیام عاشورا به شمار می رود.

در ادامه دکتر مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یکی از بهترین روش ها برای تکمیل برنامه های فوق برنامه خانواده شاهد و ایثارگر فعالیت های قرآنی است که به همت اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان شروع شده است.

وی در بخش دیگر از سخنان خود اعلام کرد در حال حاضر درحال جمع آوری اطلاعات در خصوص فعالیت های پژوهشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها هستیم تا در قالب نمایشگاه این فعالیت ها به عموم معرفی شوند.

همچنین حجت الاسلام سیدحسن مؤذنی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه روز جانباز و شهداء را گرامی دانست و گفت: ما هم باید رهروی مسیرقرآن باشیم چرا که در این کتاب الهی تحریفی صورت نگرفته است. معاون فرهنگی ـ اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: قرآن تنها کتابی است که به اعتقاد تمام علماء و دانشمندان تحریفی در آن صورت نگرفته است ولی دیگر ادیان کتابشان را تحریف کردند و از کتابشان استفاده ابزاری کرده و آیاتی که به ضررشان بود را کنار گذاشتند. وی از دانشجویان خواست همانند غواص در آبهای بیکران قرآن به غواصی پرداخته و مرواریدهای گرانبهای آن را صید کنند.

پس از انجام رقابت ها، نفرات برتر در هر یک از بخش های مسابقه به شرح ذیل انتخاب و از آنان تجلیل بعمل آمد.