نشست صمیمی بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه با نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب ارومیه در سالن اجتماعات دفتر ایشان روز چهارشنبه مورخ 07/09/1397 برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و جناب آقای دکتر نادعلی بعنوان فرمانده بسیج اساتید، بیاناتی پیرامون مسائل دانشگاه بیان داشتند. در ادامه آقای دکتر حبیب زاده بعنوان سرپرست بسیج کارکنان ضمن تبریک ایام ولادت خاتم انبیا محمد مصطفی صل الله علیه و آله و هفته بسیج گزارشی از فعّالیت های مجموعه ارائه نمودند. ایشان به ماهیت متفاوت جلسات هدفمند اشاره نموده و از نماینده محترم ولی فقیه در استان جهت حضور در یکی از جلسات شورای سیاست گذاری بسیج کارکنان دعوت نمودند. عدم توجه به جایگاه کارکنان دانشگاه و تنه کارشناسی مجوعه دانشگاهی برای پیشبرد سند جامع علمی کشور یکی دیگر از محورهای صحبت های ایشان بود.

جلسه با سخنرانی حجه الاسلام دکتر سید مهدی قریشی ادامه یافت. ایشان ضمن تبریک ایام ولادت نبی مکرم اسلام و هفته بسیج روایتی از امام حسین علیه السلام را بیان نمودند.  «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون». «مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»

باید توجه کنیم، همیشه در حال امتحان هستیم. باید هوشمند باشیم تا از امتحانات الهی سربلند بیرون آئیم. اهل بیت علیه السلام فرمودند: دعا نکنید که خدایا ما را امتحان نفرما ! امتحان سنت الهی یست، بلکه دعا کنید خدایا امتحانات ما را سهل و آسان بفرما.

باید بصیرت خود را بالا ببریم. زمانی کسانی لانه جاسوسی آمریکا را در ایران تصرف کردند و بنا به اهمیت موضوع حضرت امام رضوان الله تعالی آن حرکت را انقلاب دوّم خوانند. امّا بعداً بعضی از آنها مسیر خود را عوض کردند و اظهار داشتند اشتباه کردیم. ! بنابه فرموده آقا امیر المومنین علی علیه االسلام « فِي تَقَلُّبِ الْأَحْوَالِ عِلْمُ جَوَاهِرِ الرِّجَالِ». « در تغيير و گردش حالات (بلندى و پستى و توانگرى و تنگدستى و بيمارى و تندرستى) گوهرهاى مردان (عيب و هنر آنها) فهميده شود».

ایشان در ادامه بیان داشتند: اگر فهم تکلیف آنقدر سخت باشد که وظیفه مشخص نشود، آن وقت تکلیفی نخواهد بود. تکالیف مشخص است، سعی کنیم از مسیر خارج نشویم.

مومنین هرجا با هم بودند ارباب بودند. وقتی افتراق ایجاد شد، خداوند لباس عزت را از تن ایشان بیرون کشید و قصه های ایشان برای ما درس عبرت شد. باید از احوال فرزندان پیامبران (حضرت اسحاق، یعقوب...) عبرت بگیریم. زمانیکه فرزندان ایشان متفرق شدند، کسری ها و قیصرها (غیر دین دارها) بر آنان ارباب شدند. فقیرشان کردند تا کار بجای رسید که فرزندان پیامبران، حیوانات آنان را تیمار می کردند.

نیروهای مذهبی با هم باشند، مسائل را راحت تر حلّ و فصل می کنند. اگر فرمایشات مقام معظم رهبری خوب عمل نمی شود، به این علّت است که ما خوب وارد عمل نشدیم. و این را هم باید در نظر داشت که بعضی جاها باید هزینه داد. «وَتِلكَ الأَيّامُ نُداوِلُها بَينَ النّاسِ وَلِيَعلَمَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنوا وَيَتَّخِذَ مِنكُم شُهَداءَ»  «و ما این روزها(ی پیروزی و شکست) را در میان مردم می‌گردانیم؛ (-و این خاصیّت زندگی دنیاست-) تا خدا، افرادی را که ایمان آورده‌اند، بداند (و شناخته شوند)؛ و خداوند از میان شما، شاهدانی بگیرد. »

ایشان ادامه دادند، جبهه دینی باید وحدت داشته باشند و هماهنگی بسیج اساتید و بسیج کارکنان را موجب خوشنودی و مبارک شمردند.