آیین امضاء تفاهم‌نامه برگزاری اولین دوره طرح ملی ضیافت ایثار «دوره بصیرت‌افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر» و برگزاری آیین دانش‌آموختگی دانشجویان بین‌الملل با حضور هاشم دادش‌پورمعاون وزیرعلوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، احد ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، محمد جواد سلمان‌پور معاون بورس و اموردانشجویان بین الملل، اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل، سید فردین تقی‌زاده مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر، جعفر رزاقی مدیر کل امور دانشجویان بین الملل در محل این سازمان برگزار شد.

ارژنگ در این جلسه اظهار کرد: طرح ملی ضیافت ایثار «دوره بصیرت‌افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر» در دو بخش خواهران برگزار خواهد شد.

معاون امور دانشجویان داخل ادامه داد: تلاش داریم گام‌های بلندتری را در این راستا برداریم. پس از برگزاری این طرح ان شاء الله دانشجویان در دانشگاه‌ها عضو کانون‌های ایثار می‌شوند و مراحل آموزشی دیگری را طی خواهند کرد.

تقی زاده نیز در این جلسه در خصوص طرح ملی ضیافت ایثار بیان کرد: برنامه داریم چهار طرح را در سطح ملی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه طرح ملی ضیافت ایثار در دو بخش خواهران و برادران برگزار می‌شود. برگزاری این طرح نیز در دو زمان متفاوت خواهد بود به طوری که طرح ضیافت ایثار برای بخش برادران از ۲۷ تیر ماه تا ۵ مرداد ماه و برای بخش خواهران از ۲۰ تا ۲۷ مرداد برگزار می‌شود