مراسم رونمایی از تارنما و پوستر جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی و امضاء تفاهم‌نامه برگزاری این جشنواره میان سازمان امور دانشجویان و دانشگاه هنر در بیست و هشتمین گردهمایی مدیران شاهد و ایثارگر برگزار شد.به گزارش روابط عمومی اداره کل، مراسم رونمایی از تارنما و پوستر جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی در بیست و هشتمین گردهمایی مدیران شاهد و ایثارگر با حضور دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر محمدرضا حسنایی رئیس دانشگاه هنر، دکتر اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل، دکتر سید فردین تقی زاده مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان و مدیران امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه هنر برگزار شد.این جشنواره با هدف شناخت استعدادها و توانایی‌های دانشجویان در زمينه‌های فرهنگی و هنری و بسترسازی جهت رشد و بالندگی آن‌ها، کشف و شکوفا سازی خلاقیت دانشجویی و افزایش شناخت دانشجویان نسبت به بنیان‌های فکری، فرهنگی و اعتقادی، تقویت و توسعه فضای معنوی و قرآنی در مراکز جهت الگودهی به سایر دانشجویان، زمينه‌ساري مناسب جهت تأثيرگذاري فعاليت هاي گروهی دانشجويي در رشد روابط اجتماعی و گروهی، ایجاد روحیه نشاط و امید در بین دانشجویان شاهد و ایثارگر، زمینه سازی برای پرورش ابعاد شخصیتی فردی و اجتماعی دانشجویان شاهد و ایثارگر، ترویج فرهنگ معنوی قرآنی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انعکاس از طریق فضای مجازی، ترویج فرهنگ هنری دانشجویان شاهد و ایثارگر، ارج گذاری به فعالیت‌های هنری منبعث از قرآن (منش اشراقی شهید آوینی)، بهره گیری از زبان هنر برای انتقال مفاهیم والای قرآنی و معارف اهل بیت(ع) به جامعه، گسترش و تعمیق شناخت دانشجویان از مفاهیم و الگوهای دینی، بزرگان و علمای اسلام و ... برگزار می‌شود.جشنواره سراسری فرهنگی و هنری شهید آوینی از نیمه دوم آبان ماه سال جاری آغاز می‌شود. در این جشنواره برگزیده‌های مسابقات فرهنگی، قرآنی، نهج البلاغه ابتدا به مسابقات منطقه‌ای و پس از آن به مرحله کشوری راه پیدا می‌کنند.گفتنی است؛ در این جلسه تفاهم نامه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی ویژه دانشجویان شاهد و ایثار گر میان دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر محمدرضا حسنایی رئیس دانشگاه هنر امضا شد.