یقیناً انتظار از بسیج مراکز دانشگاهی همسان با سایر ادارات نیست، بر همین اساس کارگروه منابع‌انسانی و برنامه‌ریزی بسیج کارکنـان دانشگاه ارومیه در راستای اهتمام در افزایش توانمندی‌های فردی و گروهی در مجموعه بسیج کارکنان پایگاه شهید یعقوبی این دانشگاه فرم زیر را طراحی و آماده نموده است. همکاران بالاخص بسیجیان (فعال و عادی) دانشگاه می‌توانند نکته‌نظرات خود را درخصوص عملکرد شورای فرماندهی، کارگروه‌ها، حلقه‌ها و برنامه‌های پایگاه بسیج کارکنان با تکمیل آن مستقیماْ به این کارگروه ارسال نمایند.

لازم به ذکر است که نظرات، پیشنهادات، انتقادات و همچنین انتظارات ثبت شده همکاران محترم، در اسرع وقت مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه آن از طریق سایت بسیج کارکنان با لحاظ امنیت اطلاعات مندرج به اطلاع خواهد رسید.

از بذل عنایت و همکاری شما عزیزان در پیشبرد اهداف بسیج دانشگاه کمال امتنان حاصل است.

1 شروع 2 تکمیل